top of page
Què és Samarucs?
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
Samarucs és un projecte musical per a xiquets i xiquetes en valencià. Després d'analitzar i comprovar les mancances de recursos musicals originals i en valencià, quatre joves vam decidir llençar-nos a l'aventura d'oferir música moderna, de qualitat i en la nostra llengua. 
El somni comença a materialitzar-se amb la publicació de "Samarucs. Canta, Balla i Aprèn" que veu la llum a novembre de 2013. Deu cançons inèdites, modernes i en valencià on el Samaruc es converteix en l'eix vertebrador d'un viatge iniciàtic i de coneixement del món. 
A partir del primer treball, Samarucs es diversifica per apropar la música, l'entreteniment i el coneixement als xiquets i xiquetes valencians. L'espectacle "Canta, Balla i Aprèn" i el Taller d'escriptura creativa "Imagina i Volaràs" en les dues mostres.
Al Juny de 2015 publiquem el segon disc, "Els Amics del Samaruc", deu noves aventures musicals en valencià per seguir entretenint, fer cantar i ballar als xiquets i xiquetes de tot el País Valencià.  
 
 
Qui som?
 
Laura Guardiola_Comunicadora, productora i gestora cultural. Elabora el projecte d’investigació del que parteix este projecte quan en detecta la necessitat real entre els pares i mares valencians de recursos lúdics i didàctics en la seua llengua i adaptats a la realitat del segle XXI.
Laura ha desenvolupat la seua carrera professional com a productora en diversos projectes audiovisuals i escènics en territori valencià. A més, ha realitzat tasques periodístiques durant més de tres anys a Ràdio 9 i actualment desenvolupa projectes propis com a gestora cultural.
 
 
 
Marc Guardiola_Mestre i compositor musical. Format en magisteri i amb nocions de composició musical és qui s’encarrega de l’elaboració dels lletres atenent al coneixement que en té de les temàtiques que es plantegen en el currículum educatiu valencià. N’ha composat, a més, les tonades, amb l’ajuda de diversos músics valencians, i ha elaborat el material didàctic que les acompanya. Marc ha composat diverses cançons per a l’últim disc del grup valencià Agraviats i el català Zeidun.
 
El projecte disposa, a més, d’un grup de músics i un productor compromesos en la producció, gravació i edició del cançoner.
 
Andrea Rosselló_vocalista. Llicenciada en Biologia, compagina la docència de Ciències del Medi Ambient amb l’afició per la música. Ha sigut la veu femenina de l’històric grup de música valencià Agraviats, i actualment n'és la de la Kinky Band. 
En el projecte Samarucs, Andrea musicarà les cançons del primer CD i n’enregistrarà la veu. A més, actua de coordinadora del grup de músics implicats en el projecte.
  
 
Samuel Ferrer_Tècnic de so i guitarrista. Després de més de deu anys d’experiència com a tècnic de directe per a artistes com Raimundo Amador, Toy Dolls, Marea, Narco o Bersuit Vergarabat, crea WZ Estudi, un estudi de so a Borriol, a la Plana Alta.
Samuel és l’encarregat de l’enregistrament musical i masterització del projecte Samarucs. També en coordinarà totes les gestiones relacionades amb la gestió dels drets de les cançons i la comercialització. 

Altres col·laboradors del projecte:

El projecte de Samarucs no haguera estat possible sense la col·laboració desinteressada de desenes de persones que han aportat part del seu temps. Al primer dels nostres discs hi van participar com a músics Pablo Àlvarez, Lluïsa Ros, David Ros, Santiago Paredes, Víctor Ros, Marc Agut, Aitor Cabo, Inma Martínez i Paco Zafra. 
I al nostre segon disc s'ha d'agraïr la participació de nou de Marc Agut i Inma Martínez, a més de Sara Faus i Gabriel Martínez. 
bottom of page